Death Stranding krijgt Cyberpunk 2077 update

Geplaatst:
Aangepast: 17 december 2020 14:15

Death Stranding krijgt een Cyberpunk 2077 update die zes nieuwe missies aan de game toevoegt, samen met een aantal nieuwe voorwerpen.

Het bleek eerder al dat Hideo Kojima een inwoner is van Night City in Cyberpunk 2077. Dat lijkt een voorbode te zijn geweest, want nu krijgt Death Stranding een update die Cyberpunk 2077 content aan de game toevoegt. De update is gratis en voor nu alleen beschikbaar voor de PC-versie. In de trailer voor de update die onlangs online is gekomen, zie je al een deel van de nieuwe content die de update met zich meebrengt. Hier hoort in ieder geval een Trike in Cyberpunk-stijl waarmee je door het Wasteland kunt reizen, de bionische arm van Johnny Silverhand en zonnebrillen. Maar het beste gedeelte van de update zijn de missies en gameplay opties in Cyberpunk-stijl. Kojima Productions heeft geen details vrijgegeven over de nieuwe missies. Het enige dat er bekend is over de missies, is dat ze gebruik maken van het achtergrondverhaal van Cyberpunk en een aantal personages uit de game.

Om de update te promoten, is Death Stranding tot en met 22 december afgeprijsd op Steam.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord