Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , First-Person Shooter , Survival
  • Gameliner score

Deep Rock Galactic ontwikkelaar start Ghost Ship Publishing

Deep Rock Galactic ontwikkelaar Søren Lundgaard startte onlangs Ghost Ship Publishing. Het nieuwe label gaat binnenkort de titels bekendmaken die op de planning staan.

Het team van Ghost Ship Publishing heeft als doel het maken van titels waarin open communicatie en de spelerservaring centraal staan. "Een uitgever worden is een manier voor ons om een beetje terug te geven aan de industrie, en om zowel de Deense gaming scene als andere kleine ontwikkelaars zoals wij over de hele wereld te helpen," zei Ghost Ship Games CEO Søren Lundgaard. "Ons doel is om collega-ontwikkelaars te helpen met financiering en marketing expertise, terwijl we hen ook helpen een solide bedrijf op te zetten." Ghost Ship Games kondigde ongeveer een maand geleden nog aan dat Deep Rock Galactic 5,5 miljoen keer verkocht is. In augustus 2021 werd de ontwikkelaar overgenomen door Embracer, samen met zeven andere studio's.

Ghost Ship Publishing liet onlangs weten dat ze op 2 maart de titels bekend gaan maken die op de planning staan.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?