Deep Rock Galactic ontwikkelaar start Ghost Ship Publishing

Geplaatst:

Deep Rock Galactic ontwikkelaar Søren Lundgaard startte onlangs Ghost Ship Publishing. Het nieuwe label gaat binnenkort de titels bekendmaken die op de planning staan.

Het team van Ghost Ship Publishing heeft als doel het maken van titels waarin open communicatie en de spelerservaring centraal staan. "Een uitgever worden is een manier voor ons om een beetje terug te geven aan de industrie, en om zowel de Deense gaming scene als andere kleine ontwikkelaars zoals wij over de hele wereld te helpen," zei Ghost Ship Games CEO Søren Lundgaard. "Ons doel is om collega-ontwikkelaars te helpen met financiering en marketing expertise, terwijl we hen ook helpen een solide bedrijf op te zetten." Ghost Ship Games kondigde ongeveer een maand geleden nog aan dat Deep Rock Galactic 5,5 miljoen keer verkocht is. In augustus 2021 werd de ontwikkelaar overgenomen door Embracer, samen met zeven andere studio's.

Ghost Ship Publishing liet onlangs weten dat ze op 2 maart de titels bekend gaan maken die op de planning staan.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord