Deep Rock Galactic

  • Ontwikkelaar Ghost Ship Games
  • Eerste releasedatum 28 februari 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , First-Person Shooter , Survival
  • Gameliner score

Deep Rock Galactic verkoopt miljoenen eenheden

Deep Rock Galactic is een enorm succes. Daarom heeft ontwikkelaar Ghost Ship Games wat interessante cijfers op een rijtje gezet.

Zo is er bekendgemaakt dat Deep Rock Galactic in totaal meer dan 5,5 miljoen eenheden heeft verkocht. Best knap, aangezien er 9,5 miljoen eenheden zijn geclaimd via PlayStation Plus. Het is vooral indrukwekkend om te zien hoe verbonden de community zich voelt met deze titel. Meer dan 500,000 spelers investeren meer dan 100 uur in de game terwijl de gemiddelde speeltijd rond de 42 uur zit. Op Steam behoort Deep Rock Galactic tot zowel één van de meest gevolgde games, als één van de meest positief gerecenseerde titels. Er wordt ook bekendgemaakt dat de grootste killer op Hoxxes IV niet één van de vele monsters is. Nee, zwaartekracht is toch de grootste doodsoorzaak in de gevaarlijke grotten. Wist je dat Deep Rock Galactic 110,143 in-game woorden heeft? Voor referentie: de Hobbit heeft er iets meer dan 95,000.

Het is in ieder geval goed om te zien dat een game die trends niet achterna jaagt en geen microtransacties door de strotten van hun spelers duwt, het zo goed kan doen. Check hier onze review van Deep Rock Galactic.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Bekijk hier Deep Rock Galactic: Season 3 Plaguefall.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?