Dief steelt Wii games

In het stadje Bexgill in het Verenigd Koninkrijk is een man betrapt op het stelen van Wii spellen. Bij de lokale Tesco supermarkt nam hij 65 spellen mee met een gezamenlijke waarde van 2495 Euro.

Zijn methode was oersimpel: hij stopte alle spellen in één grote doos en liep daarmee de winkel uit. Enkele personeelsleden van de winkel vonden dit verdacht en zijn de man achterna gegaan. Toen de dief dit in de gaten kreeg, gooide hij de spellen weg en heeft hij het op een lopen gezet. Hij kon later in zijn woning worden aangehouden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?