Disney Dreamlight Valley roadmap toont multiplayer en Mirabel

Geplaatst:
Aangepast: 25 januari 2023 20:12

Gameloft heeft op Twitter een roadmap geplaatst voor Disney Dreamlight Valley. Hierin is te zien wat we in het jaar 2023 allemaal nog kunnen verwachten in de game.

De roadmap voor Disney Dreamlight Valley laat zien dat we verspreid over het jaar veel nieuwe content kunnen verwachten voor de game. De eerste grote update die op het programma staat is de introductie van Mirabel Madrigal uit Encanto en een speciale sneeuwpop dat op Olaf uit Frozen lijkt te duiden. Vanaf dat moment wordt ook de nieuwe Star Path actief dat in het teken staat van honderd jaar Disney. In april volgt er een update waarin de Leeuwenkoning Simba zijn opwachting maakt. Er opent dan een nieuwe realm en er worden nieuwe personages toegevoegd. In april gaat een Star Path van start in het thema van Disney Parken.

Begin zomer volgt weer een update waarin een prinses Dreamlight Valley binnenkomt. Ook moet je geheimen in The Forgetting zien te ontrafelen. Ook dan verschijnt er weer een nieuwe Star Path. Later in het jaar worden er weer nieuwe meubels, kleding, motieven, personages en realms toegevoegd. Tot slot is er ook een multiplayermodus onderweg. De laatste updates brachten Stitch uit Lilo & Stitch en Toy Story naar Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley is momenteel in Early Access verkrijgbaar op de Nintendo Switch of te spelen via Xbox Game Pass. De eerstkomende grote update verschijnt al ergens in februari.

Bron: Gameloft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord