Disney Dreamlight Valley's eerste contentupdate is onderweg

Geplaatst:

Kleine meisjes en volwassen mannen zijn er dol op: Disney Dreamlight Valley. Vandaag werd via Twitter de releasedatum gecommuniceerd van de aankomende contentupdate.

Bereid je maar voor om het schurkachtige pad te bewandelen in Disney Dreamlight Valley. De tweet is kort en krachtig. We weten dat er twee contentupdates op de planning staan voor de simulatiegame. Woody & Buzz komen spelen in Dreamlight Valley, maar op die speelgoedfiguren moet je nog even wachten. Het is eerst de beurt aan Scar uit The Lion King om zichzelf te introduceren. De charismatische leeuw uit de klassieker van Disney gaat de speler toch flink aan de grote hoektand voelen. Maak jij van dit dominant roofdier je beste vriend? Je kan het proberen, want er komt een nieuw Star Path met de update mee. Vanaf 19 oktober kun je met de content aan de slag.

Lees hier alles wat je moet weten over Disney Dreamlight Valley. Nieuwsgierig naar onze mening? Check dan hier onze preview van Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Disney Dreamlight Valley is ook te spelen via Xbox Game Pass.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Dreamlight Valley

Series

-

Uitgever

Gameloft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 december 2023

Ontwikkelaar

Gameloft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord