Disney Dreamlight Valley

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 5 december 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Dit staat ons te wachten in Disney Dreamlight Valley

Gameloft heeft een nieuwe roadmap onthuld voor Disney Dreamlight Valley. De roadmap toont wat we de komende maanden kunnen verwachten en geeft zelfs een sneak peak naar later dit jaar.

De updates vliegen je om de oren als het aankomt op Disney Dreamlight Valley. Sinds kort kun je bijvoorbeeld je eigen pretpark in Disney Dreamlight Valley bouwen. Dit zorgt ervoor dat de game leuk blijft om te spelen, want je kunt iedere keer weer iets nieuws vrijspelen. Begin juni kun je het geheim achter de Forgetting ontrafelen met een nieuwe update. In de zomer komt er een nieuw personage naar de vallei en dat is niemand minder dan Vanellope von Schweetz uit de film Wreck-It Ralph. In september opent een nieuwe realm die daarbij ook weer nieuwe personages meebrengt. Eind 2023 volgen er nog meer nieuwe personages en wordt de langverwachte multiplayer geïntroduceerd.

Disney Dreamlight Valley is nu beschikbaar voor pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Gameloft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?