Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Dode Ruimte op 31 oktober dit jaar

Zojuist heeft Electronic Arts de releasedatum van survival-horror game Dead Space aangekondigd, namelijk 31 oktober van dit jaar. De game moet fans van films als Event Horizon aanspreken. Volgens de ontwikkelaar bevat de game de meest heftige sci-fi horrorsfeer ooit. De game zal voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen tijdens Halloween.

In Dead Space speel je monteur Isaac Clarke, een doodnormale man die een klus moet uitvoeren om het communicatiesysteem van een deep space mining ship aan de gang te krijgen. Hij komt erachter dat de bemanning van het schip door een gruwelijk buitenaards ras gedood is. Clarke moet vechten voor zijn leven om deze toch niet geheel dode ruimte te overleven.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?