Dode Ruimte op 31 oktober dit jaar

Geplaatst: 26 februari 2008 15:00
Aangepast: 10 mei 2018 15:35

Zojuist heeft Electronic Arts de releasedatum van survival-horror game Dead Space aangekondigd, namelijk 31 oktober van dit jaar. De game moet fans van films als Event Horizon aanspreken. Volgens de ontwikkelaar bevat de game de meest heftige sci-fi horrorsfeer ooit. De game zal voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen tijdens Halloween.

In Dead Space speel je monteur Isaac Clarke, een doodnormale man die een klus moet uitvoeren om het communicatiesysteem van een deep space mining ship aan de gang te krijgen. Hij komt erachter dat de bemanning van het schip door een gruwelijk buitenaards ras gedood is. Clarke moet vechten voor zijn leven om deze toch niet geheel dode ruimte te overleven.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

23 oktober 2008

Ontwikkelaar

EA RS Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer