Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 11 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Darksiders Fury's Collection, Styx-games en Skyrim: Special Edition

Het is donderdag en zoals gebruikelijk bekijken we dan het downloadnieuws van deze week. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Darksiders Fury's Collection, de Styx-games en The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition.

Darksiders Fury's Collection - War and Death

Deze week is Darksiders Fury's Collection - War and Death in de aanbieding voor de Xbox One. Deze collectie bevat twee games: Darksiders: Warmastered Edition en Darksiders 2: Deathinitive Edition. In de games speel je als War en zijn broer Death, en moet er heel wat gevochten worden. Darksiders Fury's Collection - War and Death is aan te schaffen met 60% korting.

XBL - Styx: Master of Shadows en Styx: Shards of Darkness

Fans van stealthgames zitten goed met Styx: Master of Shadows en Styx: Shards of Darkness. De games zijn gebundeld in de aanbieding met 67% korting, terwijl Styx: Shards of Darkness ook los verkrijgbaar is met dezelfde korting. In de games speel je als de goblin Styx, die in grote levels sluipend allerlei waardevolheden steelt.

PSN - The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition

In de PlayStation Store is The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition de Deal van de Week. RPG-fans kunnen genieten van een geweldige game inclusief alle DLC en grote grafische verbeteringen. Daarnaast ondersteunt deze mods waarmee de game flink uit te breiden is. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition is deze week aan te schaffen voor de PlayStation 4 met 66% korting.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?