Dragon Ball Xenoverse 2 krijgt lite versie

Geplaatst: 18 maart 2019 20:45
Aangepast: 18 maart 2019 20:45
-

Vanaf 20 maart komt er een lite versie van Dragon Ball Xenoverse 2. Deze gratis variant op de succesvolle game is een soort grote demo om meer mensen naar de game te lokken.

Door het grote succes van Dragon Ball FighterZ zou je bijna vergeten dat het jaar ervoor Dragon Ball Xenoverse 2 hoge ogen gooide. Bandai Namco biedt nog steeds ondersteuning voor de game. Om nog meer spelers naar de game te trekken brengen zij een lichtere versie van de volledige game uit. Deze is gratis te spelen, maar bevat alsnog aardig wat content. Zo kun je vijf story mode missies spelen, kun je deelnemen aan online battles en gevechten en heb je de volledige Hero Colosseum modus tot je beschikking. Mocht je aan de hand van de gratis versie toch de volledige game aanschaffen, dan wordt je opgeslagen voortgang overgezet naar de volledige versie.

Dragon Ball Xenoverse 2 Lite is vanaf 20 maart beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: GameInformer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball: Xenoverse 2

Ontwikkelaar:

Dimps

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

28 oktober 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord