Dragon Ball: Xenoverse 2

  • Ontwikkelaar Dimps
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score -

Dragon Ball Xenoverse 2 krijgt lite versie

Vanaf 20 maart komt er een lite versie van Dragon Ball Xenoverse 2. Deze gratis variant op de succesvolle game is een soort grote demo om meer mensen naar de game te lokken.

Door het grote succes van Dragon Ball FighterZ zou je bijna vergeten dat het jaar ervoor Dragon Ball Xenoverse 2 hoge ogen gooide. Bandai Namco biedt nog steeds ondersteuning voor de game. Om nog meer spelers naar de game te trekken brengen zij een lichtere versie van de volledige game uit. Deze is gratis te spelen, maar bevat alsnog aardig wat content. Zo kun je vijf story mode missies spelen, kun je deelnemen aan online battles en gevechten en heb je de volledige Hero Colosseum modus tot je beschikking. Mocht je aan de hand van de gratis versie toch de volledige game aanschaffen, dan wordt je opgeslagen voortgang overgezet naar de volledige versie.

onbekend

Dragon Ball Xenoverse 2 Lite is vanaf 20 maart beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?