Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Dragon Ball Z: Kakarot

  • Ontwikkelaar CyberConnect2
  • Eerste releasedatum 17 januari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Dragon Ball Z: Kakarot krijgt enorme day one update

Dragon Ball Z: Kakarot komt aankomende vrijdag pas uit, maar maak je alvast klaar voor het downloaden van extra patches. De game krijgt namelijk een enorme day one update.

Bandai Namco heeft onlangs bekendgemaakt dat er een grote day one update voor Dragon Ball Z: Kakarot beschikbaar is. Deze update bestaat uit twee verschillende patches die in ieder geval de laadtijden van de game een stuk draaglijker moeten maken. In Rudy's preview van Dragon Ball Z: Kakarot gaf hij aan dat de game wellicht niet genoeg in zich had om een langere tijd interessant te blijven. Naast enkele verbeteringen aan de performance van de game voegt de update gelukkig ook wat extra verhaallijnen aan de game toe. De update brengt dus ook wat extra inhoud met zich mee, wat de game hopelijk voor langere tijd interessant houdt. Houd er echter wel rekening mee dat de day one update wel flink wat ruimte inneemt. De update met de patches 1.01 en 1.02 neemt namelijk 11 GB in beslag op je console of pc.

onbekend

Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt 17 januari op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De day one update is nu alvast te downloaden.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?