EA Sports FC 24 bevat de Eredivisie

Geplaatst:

Ondanks dat er dit jaar geen FIFA-game op de markt gaat verschijnen, kun je nog steeds met de Eredivisie aan de slag. Het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal in namelijk aanwezig in EA Sports FC 24.

EA en de Eredivisie CV hebben een meerjarige deal gesloten om de Nederlandse voetbalcompetitie naar de sportgame te brengen. Dit is een verlening van een deal die al liep met EA Sports. De deal betekent ook dat we dit jaar weer kunnen genieten van de KPN eDivisie. Deze eSport werd eerst gehouden met de FIFA-games, maar gaat nu verder onder EA Sports FC 24. Verder is er niet bekendgemaakt welke stadions worden nagebootst en welke Eredivisie-spelers een gedetailleerde look ontvangen in de aankomende voetbalgame. Dus op die informatie moeten we nog even wachten. Echter, je kunt in EA Sports FC 24 wel aan de slag met de 18 Eredivisie-clubs van het aankomende seizoen en de officiële competities van het Nederlandse voetbal.

Check hier de officiële onthullingstrailer van de FIFA-opvolger: EA Sports FC 24.

EA Sports FC 24 Eredivisie1

EA Sports FC 24 gaat in alle waarschijnlijkheid verschijnen op 29 september voor de pc en consoles. Op 13 juli kun je de eerste gameplaytrailer bewonderen van de sportgame.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA SPORTS FC 24

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 september 2023

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord