Early Access Suicide Squad spelers krijgen compensatie

Geplaatst:
Aangepast: 31 januari 2024 18:35

Rocksteady komt over de brug met een compensatie voor Early Access spelers van Suicide Squad: Kill The Justice League. Het gaat hierbij om spelers die de Deluxe Edition hebben gekocht.

Hier op de redactie zijn wij momenteel nog drukdoende met de review van Suicide Squad: Kill The Justice League. Ja, je leest het goed. De reviewcodes van Suicide Squad zijn door Warner Bros. inmiddels uitgedeeld. Toch zijn er ook spelers op deze aardkloot die al eerder aan de game konden beginnen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je een Deluxe Edition hebt gekocht. Dan kon je 72 uur van te voren al de game spelen. Althans, dat was de bedoeling. Direct na release was er een bug waardoor spelers de game gelijk hadden uitgespeeld als zij hadden ingelogd. Meteen daarna zijn de servers offline gehaald en dat heeft zo'n zes uur geduurd. Een dag later was de game vanwege onderhoud ook een uurtje niet speelbaar.

Dat is natuurlijk erg vervelend, dus veel spelers hebben nu een in-game bericht ontvangen van Rocksteady. In dit bericht bieden zij uiteraard hun welgemeende excuses aan voor de problemen die er zijn geweest, maar zij zetten dit kracht bij door de mensen met een Deluxe of Legendary te compenseren met LuthorCoins. Iedereen die dit bericht heeft ontvangen, krijgt 2000 LuthorCoins op hun account gestort. Dit staat gelijk aan een bedrag van twintig euro. Met dit geld kun je in-game skins voor je personages kopen. Zo'n skin kost wel al snel tussen de 1000 en 2000 LuthorCoins.

Suicide Squad Kill The Justice League Early Access compensatie

Suicide Squad: Kill The Justice League is nu nog in Early Access te spelen, maar vanaf 2 februari komt de game officieel uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Rocksteady
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord