EarthBound naar Wii

ESRB is een maker van leeftijdslabels voor videogames. Hiermee kun je zien vanaf welke leeftijd een game geschikt is voor iemand. Op de website van ESRB is ook de titel EarthBound voor de Wii verschenen. Dat er een volledige Wii-versie zal komen van EarthBound lijkt niet erg waarschijnlijk, een meer voor de hand liggende gedachte is de EarthBound zal gaan verschijnen op de Virtual Console.

EarthBound wordt gezien als de beste RPG ooit voor de SNES. Echter hebben wij, ondanks de hoge kwaliteit hiervan, het spel in Europa nooit mogen ontvangen. Of het spel ook echt beschikbaar wordt is nog maar de vraag. Uit het verleden is gebleken dat de ESRB meer titels op de website heeft staan dan het aantal titels dat wordt uitgebracht.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?