Een 10-minuten inkijkje in Phantom Blade Zero

Geplaatst: 11 juni 2024 11:38
Aangepast: 11 juni 2024 11:47
-

Er is een nieuwe video van tien minuten uitgebracht met gameplay van de aankomende actiegame Phantom Blade Zero. De video, afkomstig van IGN, bevat een hoop spectaculaire gevechten en combo’s.

Phantom Blade Zero, een actie-RPG ontwikkeld door S-Game, werd vorig jaar aangekondigd tijdens een PlayStation Showcase. In de afgelopen Summer Game Fest kregen we al wat spectaculaire beelden te zien, én nu komt daar een 10-minuten inkijkje bij. In Phantom Blade Zero speel je als sluipmoordenaar Soul, die voor de mysterieuze organisatie The Order werkt. Na te zijn beschuldigd van de moord op de patriarch van deze organisatie, moet hij vechten om te overleven. Aan het begin van de game raakt Soul ernstig gewond en wordt hij gered door iemand met speciale krachten. Het medicijn dat hem redt, werkt helaas alleen maar 66 dagen. Binnen die tijd moet hij het opnemen tegen machtige vijanden en een complot ontrafelen. Benieuwd naar de gameplaybeelden? Bekijk ze hieronder!

Phantom Blade Zero is in ontwikkeling voor de pc en PlayStation 5.

Bron: IGN

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phantom Blade Zero

Ontwikkelaar:

S-Game Studio

Uitgever:

Cruelman Studio

Release:

NNB

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord