Een nieuwe ID@Xbox Showcase is onderweg

Geplaatst:
Aangepast: 23 april 2024 11:18

Xbox werkt later deze maand samen met IGN voor weer een nieuwe editie van de ID@Xbox Digital Showcase. Op 29 april 2024 vindt deze nieuwe editie plaats en dit is te volgen via, uiteraard, IGN.

Zet je schrap voor de laatste nieuwtjes, aankondigingen en trailer vanuit het ID@Xbox project. Games als Vampire Survivors, Dungeons of Hinterberg, 33 Immortals, Lost Records, Bloom & Rage en nog veel meer passeren de revue. Mocht je om de één of andere reden de show niet live kunnen volgen, dan kun je deze achteraf natuurlijk ook nog terugzien. Of alle nieuwtjes lezen op Gameliner. De vorige editie werden we nog verrast met onder andere games als Karateka, Axiom Verge 2 en Sea of Stars. Zorg dus dat je eind april klaar zit voor deze nieuwe showcase.

IDXbox x IGN showcaseXbox

De nieuwe ID@Xbox Showcase vindt volgende week plaats op maandag 29 april 2024 om 19:00 uur.

Bron: Microsoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord