Max Payne

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 juli 2001
  • Platformen Pc , PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Eerste Max Payne filmtrailer verschenen

Max Payne en Max Payne 2: The Fall of Max Payne zijn twee goed ontvangen games die op een immense manier een diep en intrigerend verhaal vertellen. Een tijdje geleden werd al bekendgemaakt dat er een film van deze reeks gemaakt zou worden en vandaag is er een trailer verschenen.

Mark Wahlberg neemt de rol van Max Payne op zich. We kennen hem onder andere ook van Shooter, The Departed en Three Kings. De film zal waarschijnlijk dit jaar nog uitkomen.

Zal deze film de zoveelste flop worden of zal dit een goede gameverfilming worden?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?