Geen nieuwe backwards compatible games meer voor Xbox

Geplaatst: 16 november 2021 12:54
-

De 76 titels die zich gisteren nog bij het 'backwards compatible' programma van Microsoft voegden, zijn nu echt de laatste, laat de uitgever weten.

De games kregen backwards compatibility als viering van het twintigjarige bestaan van Xbox. Hier zaten een aantal grote titels tussen, zoals de Max Payne Trilogy, Nier en TimeSplitters 2. Microsoft liet nu wel weten dat dit echt de laatste Xbox games zijn die nog backwards compatibility ontvangen. De uitgever gaf hierbij toe dat ze dit al eerder hadden gezegd, maar dat het nu echt de laatste keer is. Het backwards compatability programma omvat nu zo'n 600 games van de originele Xbox en de Xbox 360, maar fans hoopten nog steeds op een aantal titels, die nog steeds afwezig zijn in de lijst.

Microsoft zegt nu officieel geen nieuwe games meer aan het backwards compatibility programma toe te gaan voegen.

Bron: Microsoft

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Max Payne

Ontwikkelaar:

Remedy

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

27 juli 2001

-

Pc, PlayStation 2

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord