Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Max Payne

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 juli 2001
  • Platformen Pc , PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gerucht: Ontwikkelaar Max Payne bezig met online open wereld-game?

De ontwikkelaar van Max Payne, Remedy, heeft wellicht een online open wereld-game in de maak. Op dit moment zijn zij namelijk op zoek naar een nieuwe game ontwerper. Juist de inhoud van de functie is belangrijk waarom er wellicht een nieuwe game in de maak is.

Remedy is vooral bekend geworden met Max Payne. Hun laatste game op de Xbox One, Quantum Break, gooide hogen ogen. Tellen we daarbij Alan Wake op en je ziet dat we te maken hebben met een talentvolle studio. Voor de functie zijn ze namelijk op zoek naar iemand die verstand heeft van online werelden en met name hoe men de spelers weet te binden en boeien. Aangezien hun ervaring voornamelijk in verhalende games zit en nu het online component wordt uitgevraagd, kan het duiden op een actiegame zoals een Destiny.

De huidige codenaam van het project is P7, aangezien het hun zevende game is.

BRON vg247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?