Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Max Payne

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 juli 2001
  • Platformen Pc , PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Max Payne ontwikkelaar Remedy brengt nieuwe game naar E3

De ontwikkelaar van Max Payne, Alan Wake en Quantum Break heeft aangegeven definitief hun nieuwe game mee te nemen naar E3. Dit jaar gaat bekend worden wat hun nieuwste game is en wat de titel ervan wordt. Daarbij wordt deze game uitgebracht op alle platformen omdat de exclusiviteit met Microsoft is verlopen.

Remedy wordt gezien als een talentvolle ontwikkelaar. Gezien de titels die zij hebben gemaakt niet onterecht. Dit jaar halen zij het doek van hun laatste project op E3 van dit jaar. Duidelijk wordt dan wat voor game zijn op dit moment in ontwikkeling hebben, want er is nog helemaal niets over bekend.

Quantum Break heeft voor Remedy geen windeieren gelegd en toch spreiden zij hun kansen op alle platformen, behalve de Switch. Waar kijken jullie naar uit? Max Payne 4 of een nieuwe Alan Wake of misschien een geheel nieuwe game?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?