Pokémon GO

  • Ontwikkelaar Niantic Labs
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Eerste video remakes Pokémon Gold en Silver

Eergisteren hebben we bekendgemaakt dat Nintendo de geruchten over Pokémon Gold en Silver heeft bevestigd. Er gingen namelijk geruchten rond dat er remakes van de games gemaakt zullen worden

Ook heeft Nintendo bekendgemaakt dat de games zullen uitkomen onder de namen Heart Gold en Soul Silver en dat ze exclusief voor de Nintendo DS verschijnen. De meeste zullen dit echter al wel weten, maar nu kunnen ze ook de eerste video bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?