Eidos baas boos op overheid

Ian Livingstone, de creative director en hoofd aankoop van Eidos geeft in een interview af tegen de overheid vanwege gebrek aan respect voor de gamesindustrie.

We worden gezien als het roodharig stiefkind van de creatieve industrie, één stap hoger dan porno in de ogen van de gevestigde orde, vertelde Livingstone aan Engelse krant 'The Guardian'. De onophoudelijke druk van de overheid om seks en geweld in games tot een minimum te houden, was de reden van Livingstone's gepassioneerde uitspraak.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?