Elden Ring-update voegt raytracing toe

Geplaatst:

Een nieuwe update voor Elden Ring voegt raytracing toe aan de game. Raytracing is beschikbaar voor pc en de huidige generatie consoles.

De update is nu te downloaden en komt ook naar de Xbox One en de PlayStation 4, maar op deze consoles zal er geen sprake zijn van raytracing. Het verschil na de toevoeging van raytracing blijkt wat subtieler te zijn dan we gewend zijn in games. Je zult vooral merken dat schaduwen in de game een hogere kwaliteit krijgen. Naast het toevoegen van raytracing introduceert de update ook een hoop aanpassingen aan Elden Ring, vooral op het gebied van balance. Op Reddit is in ieder geval te lezen dat veel spelers positief reageren op de aanpassingen van de update. Er is momenteel ook een DLC voor Elden Ring in ontwikkeling, genaamd Shadow of the Erdtree. Dit kondigde FromSoftware vorige maand aan.

De update voor Elden Ring die raytracing toevoegt, is nu te downloaden op pc, Xbox Series X/S, PS5, PS4 en Xbox One.

Bron: Bandai Namco

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord