Ensemble Studios zal deuren sluiten

Ensemble Studios zal na de ontwikkeling van Halo Wars zijn deuren sluiten. Microsoft heeft deze beslissing puur wegens financiële redenen genomen zodat Microsoft Game Studios kan blijven groeien.

Nu zullen de meeste werknemers worden ondergebracht in een nieuwe onafhankelijke studio, deze studio zal Halo Wars gaan ondersteunen met nieuwe content. Helaas zullen niet alle werknemers worden ondergebracht in de nieuwe studio. Microsoft gaat kijken of ze mensen onder kunnen brengen in hun eigen studio.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?