eSports: Fnatic's CS:GO team wordt internationaal

Geplaatst: 29 juli 2021 15:15

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Fnatic heeft besloten om het Counter-Strike: Global Offensive team internationaal te maken. Jarenlang bestond het team alleen uit Zweedse spelers.

Fnatic domineerde in het verleden de Counter-Strike esport met een volledig Zweeds team. Het team kende dan ook grote namen, waaronder JW en de jonge talentvolle speler Brollan die laatst zijn contract nog verlengde. Na de tegenvallende resultaten moesten JW en Golden het team al vaarwel zeggen, doordat ze op interactief werden gezet. Een klap voor de fans, want JW is toch wel het gezicht geworden voor het team en speelde al jaren bij Fnatic. In een video op Twitter legt eigenaar cARN dan ook uit dat het de bedoeling is om internationaal te gaan met het team en niet bij één markt te blijven. Dit komt vooral omdat Fnatic als organisatie niet gebonden is aan grenzen. Daarnaast kwam hij nog met het nieuws dat er ook een academie-team komt naar Counter-Strike, onder de naam Fnatic Rising. Met de bedoeling om jong talent klaar te stomen voor het officiële team.

De vijf spelers die uiteindelijk Fnatic gaan representeren in het Counter-Strike team zijn momenteel nog niet bekend. JW en Golden keren in ieder geval niet terug. Het team speelt daarentegen wel in de ESL Pro League, wat begint op 16 augustus.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike: Global Offensive

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 augustus 2012

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord