League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: Geen League of Legends All-Star toernooi dit jaar

Riot Games heeft bekendgemaakt dat er dit jaar geen All-Star Event gaat plaatsvinden. Vorig jaar werd de competitie nog online gehouden, maar dat is dit jaar geen optie.

Het All-Star event van League of Legends is het laatste toernooi van het jaar, waarin spelers worden uitgenodigd. De fans mogen per regio stemmen op hun favorieten spelers en de winnaars vliegen naar Amerika om het event bij te wonen. Bij All-Star spelen de belangrijkste regio's tegen elkaar en is er een 1vs1 toernooi. Met als belangrijkste doel dat de spelers en de fans plezier halen uit het spelen en bekijken van het event. Helaas wordt dit jaar niet gezellig afgesloten, want Riot Games heeft laten weten dat er te veel beperkingen zijn om iedereen veilig te laten reizen. Het event duurt namelijk maar drie dagen wat ervoor zorgt dat de spelers langer in quarantaine zitten dan dat ze spelen. Omdat vorig jaar niet heel succesvol was, is er gekozen om het All-Star event helemaal te schrappen voor 2021.

Het League of Legends esport-seizoen is nu officieel ten einde. In januari beginnen de regionale competities weer voor Noord-Amerika, Europa en Korea.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?