eSports: RNG wint MSI voor de derde keer

Geplaatst: 29 mei 2022 16:40

RNG heeft vandaag voor de derde keer de Mid Season Invitational, MSI, gewonnen. Ze versloegen het Koreaanse team T1 dat ook kans had om voor de derde keer de MSI-titel binnen te halen.

MSI 2022 vond dit jaar plaats in Korea en niet geheel onverwachts stond een Koreaans team in de finale. T1 moest het deze zondag opnemen tegen het Chinese team RNG. Beide organisaties wisten MSI al twee keer eerder te winnen, waardoor de winnaar het eerste team is met drie MSI-titels. Het was een spannende finale, want RNG wist de eerste en derde game te winnen. Hierdoor kwam het al gauw op 2-2 te staan, want Faker liet zien waarom hij nog steeds de God van League of Legends is. Dat mocht echter niet baten voor de vijfde game. RNG mocht wederom kiezen aan welke kant ze wilde spelen en de blauwe kant was in de finale onverslagen. Dat was niet de enige reden waarom de vijfde game naar RNG ging. Na een goede draft, waarbij de toplaner weer Gwen in handen kreeg, wisten ze als team goed te spelen en anticipeerde ze op de fouten van T1. In 2021 won Royal Never Give Up ook al de Mid Season Invitational.

In juni beginnen de regionale competities van League of Legends weer. Waaronder de LEC.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord