League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: RNG wint MSI voor de derde keer

RNG heeft vandaag voor de derde keer de Mid Season Invitational, MSI, gewonnen. Ze versloegen het Koreaanse team T1 dat ook kans had om voor de derde keer de MSI-titel binnen te halen.

MSI 2022 vond dit jaar plaats in Korea en niet geheel onverwachts stond een Koreaans team in de finale. T1 moest het deze zondag opnemen tegen het Chinese team RNG. Beide organisaties wisten MSI al twee keer eerder te winnen, waardoor de winnaar het eerste team is met drie MSI-titels. Het was een spannende finale, want RNG wist de eerste en derde game te winnen. Hierdoor kwam het al gauw op 2-2 te staan, want Faker liet zien waarom hij nog steeds de God van League of Legends is. Dat mocht echter niet baten voor de vijfde game. RNG mocht wederom kiezen aan welke kant ze wilde spelen en de blauwe kant was in de finale onverslagen. Dat was niet de enige reden waarom de vijfde game naar RNG ging. Na een goede draft, waarbij de toplaner weer Gwen in handen kreeg, wisten ze als team goed te spelen en anticipeerde ze op de fouten van T1. In 2021 won Royal Never Give Up ook al de Mid Season Invitational.

In juni beginnen de regionale competities van League of Legends weer. Waaronder de LEC.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?