Event: Pokémon World Championships 2023 vinden dit weekend plaats

Geplaatst: 8 augustus 2023 20:30
Aangepast: 9 augustus 2023 14:17
-

Dit jaar worden de eerste Pokémon World Championships ooit gehouden in Japan. Vandaag tijdens de Pokémon Presents showcase kregen we meer informatie over dit evenement.

Het evenement vindt dit weekend plaats in Japan. Je kunt het evenement via een stream bekijken van een van de officiële Pokémon kanalen. Er worden toernooien gehouden in Pokémon Go, Pokémon Unite, Pokémon Scarlett en Violet en de Pokémon Trading Card Game. die je via Twitch kunt volgen. Aan het einde van het evenement wordt er per game een wereldkampioen bekendgemaakt. In Yokohama, waar het wereldkampioenschap zich af gaat spelen, is de viering van het event al volop in gang gezet. Zo kun je onder andere al een hoop gave muurschilderingen vinden op diverse stations en is er dit weekend de mogelijkheid om mee te gaan op een luxe Pokémon Trainer Cruise.

Ter ere van de Pokémon World Championships is er ook een nieuwe korte animatieserie gemaakt, genaamd 'Pokémon: Path to the Peak'. Het is een serie die de Pokémon Trading Card Game tot leven probeert te wekken. Tijdens de Pokémon Presents kregen we alvast een sneak peak te zien van deze nieuwe serie. Op 11 augustus kun je de première van de serie bekijken tijdens het wereldkampioenschap.

De Pokémon World Championships 2023 vindt plaats van 11 tot en met 13 augustus.

Bron: Pokémon Presents Nintendo

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Ontwikkelaar:

Niantic Labs

Uitgever:

Nintendo

Release:

15 juli 2016

Mobile

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord