Nintendo kondigt nieuwe Pokémon Presents aan

Geplaatst:

Nintendo heeft via Twitter een nieuwe Pokémon Presents aangekondigd. Deze maand krijgen we de laatste nieuwtjes rondom de Pokémon-franchise te horen.

De laatste Pokémon Presents dateert alweer uit februari. Die vond namelijk plaats tijdens Pokémon Day. We zijn nu alweer een aantal maanden verder dus het is tijd voor wat nieuws rondom Pokémon. Dit wordt gedaan in een showcase die ongeveer vijfendertig minuten gaat duren. Wat we kunnen verwachten is nog onbekend, want Nintendo heeft nog geen hints gegeven. In de voorgaande jaren kregen we tijdens de Pokémon Presents van augustus gameplaybeelden van Pokémon Arceus en een trailer van Pokémon Diamond. Aangezien er nog geen nieuwe Pokémon game is aangekondigd staan waarschijnlijk de aankomende DLC's van Pokémon Scarlet en de game Detective Pikachu Returns in de spotlight.

De Pokémon Presents gaat plaatsvinden op dinsdag 8 augustus en begint om 15:00.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord