Fallout 4

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 10 november 2015
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 4 is bevestigd

Afgelopen woensdag waren Alex en Vincent nog op persbezoek in Amsterdam om een presentatie bij te wonen van Fallout 3. Zij kwamen enthousiast terug en kijken erg uit naar deze game die aankomende herfst gaat verschijnen.

Iets wat zij toen nog niet wisten, maar wat nu wel al bekend is geworden is het feit dat ontwikkelaar Bethesda heeft aangegeven dat er een vierde deel gaat aankomen. Peter Hines van Bethesda zegt daarover het volgende:

"We didn't buy the Fallout franchise to just do Fallout 3 and then stop, but let's get this one out of the door before we worry about the next one."

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?