Check hier alle The Game Awards 2023 content

Films: Animatiefilm The Witcher: The Sirens of the Deep onthuld

The Witcher blijft een populaire franchise en waarom zou je daar geen gebruik van maken? Naast de live-action serie heeft Netflix meer voor ons in petto. Tijdens de Geeked Week hebben ze namelijk de animatiefilm The Witcher: The Sirens of the Deep onthuld.

De Geeked Week van Netflix is zo slecht nog niet als je fan bent van games en animatieseries. Netflix heeft ondertussen wel in de gaten dat die combinatie ontzettend goed werkt. Hoewel het vierde seizoen van The Witcher nog even op zich laat wachten, kunnen we volgend jaar genieten van de animatiefilm The Witcher: The Sirens of the Deep. Deze film draait om het korte verhaal genaamd A Little Sacrifice, waarin Geralt en Dandelion de hoofdrol hebben. De stem van Geralt gaat je bekend voorkomen als je The Witcher III: The Wild Hunt hebt gespeeld. Doug Cockle keert namelijk terug in de rol van Geralt, terwijl Joey Batey en Anya Chalotra de stemmen voor Dandelion en Yennefer verzorgen. Hieronder kun je de twee korte trailers bekijken. Hoewel er niet veel wordt getoond, weten we in ieder geval hoe Geralt eruit ziet in de film. Het is niet de eerste keer dat Netflix kiest voor een animatiefilm die draait om de wereld van The Witcher, want in The Witcher: Nightmare of the Wolf werd het verhaal van Vesemir verteld.

The Witcher: The Sirens of the Deep verschijnt in het laatste kwartaal van 2024.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?