Films: Eerste teaser Resident Evil: Death Island vrijgegeven

De eerste teaser trailer voor de film Resident Evil: Death Island is vrijgegeven. In de beelden krijgen we te zien welke gruwelijkheden Leon nu weer tegenkomt.

In Resident Evil: Death Island is Leon bezig met het redden van Dr. Antonio Taylor die ontvoerd is. Ondertussen is Chris druk bezig met het onderzoeken van een nieuwe zombie-uitbraak in San Fransico. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is onbekend, maar Alcatraz Island speelt een grote rol. De trailer toont niet alleen de bekende zombies, maar ook een aantal gruwelijke wezens die goed kunnen zwemmen. Leon en Chris zijn niet de enige die hier de strijd mee aangaan. Aan het einde krijgen we namelijk Jill te zien. Net zoals de Resident Evil: Infinite Darkness serie is Resident Evil: Death Island CG animated.

Resident Evil: Death Island gaat verschijnen in de zomer van 2023.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?