Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Films: Er is eindelijk een trailer voor Dune: Part Two

Er is onlangs een nieuwe trailer online gekomen voor Dune: Part Two. De trailer laat een hoop actie zien, naast een nadere blik op de personages gespeeld door Austin Butler, Florence Pugh en Léa Seydoux.

Het tweede deel in de Dune filmreeks werd door regisseur Denis Villeneuve beschreven als een 'actievolle epische oorlogsfilm'. In de nieuwe trailer zien we meteen wat hij met die uitspraak bedoelde. Fans hebben een behoorlijke tijd moeten wachten op een eerste trailer voor Dune: Part Two, want de eerste film in de reeks kwam uit in 2021. Gelukkig zit de trailer vol met actie en zandwormrijden, dus hoeven fans zeker niet teleurgesteld te zijn. Zoals jullie vast weten, is er ook een Dune-game in de maak. Eind 2022 kregen we de eerste beelden van Dune: Awakening te zien. Benieuwd naar de trailer van Dune: Part Two? Bekijk hem hieronder!

Dune: Part Two gaat in première op 3 november 2023.

BRON Warner Bros.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?