Films: Er is eindelijk een trailer voor Dune: Part Two

Geplaatst: 4 mei 2023 09:00
Aangepast: 4 mei 2023 11:30

Er is onlangs een nieuwe trailer online gekomen voor Dune: Part Two. De trailer laat een hoop actie zien, naast een nadere blik op de personages gespeeld door Austin Butler, Florence Pugh en Léa Seydoux.

Het tweede deel in de Dune filmreeks werd door regisseur Denis Villeneuve beschreven als een 'actievolle epische oorlogsfilm'. In de nieuwe trailer zien we meteen wat hij met die uitspraak bedoelde. Fans hebben een behoorlijke tijd moeten wachten op een eerste trailer voor Dune: Part Two, want de eerste film in de reeks kwam uit in 2021. Gelukkig zit de trailer vol met actie en zandwormrijden, dus hoeven fans zeker niet teleurgesteld te zijn. Zoals jullie vast weten, is er ook een Dune-game in de maak. Eind 2022 kregen we de eerste beelden van Dune: Awakening te zien. Benieuwd naar de trailer van Dune: Part Two? Bekijk hem hieronder!

Dune: Part Two gaat in première op 3 november 2023.

Bron: Warner Bros.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord