Films: Nieuwe trailer Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Paramount Pictures heeft met het oog op de naderende release een nieuwe trailer uitgebracht voor Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. De film verschijnt eind maart.

Veel films putten inspiratie uit andere media. Het is dan ook niet zo gek dat Paramount Pictures het plan heeft gevat om de populaire franchise Dungeons & Dragons naar het witte doek te brengen. Met een nieuwe trailer geeft Paramount ons alvast een voorproefje. De nieuwe trailer duurt zo'n 2,5 minuut en geeft ons een mooi inkijkje in de wereld die ons wordt voorgeschoteld. Ook is aan de trailer al goed te merken dat humor een belangrijke rol speelt in de actievolle wereld van Dungeons & Dragons.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves draait vanaf 31 maart 2023 in de bioscoop.

BRON Paramount Pictures

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?