Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Flinke slachting in nieuwe Dead Space trailer

Na gisteren een rustige demonstratie van een drietal wapens te hebben gehad, zit er dit keer iemand met meer moordlust achter de controller. Dit is waarschijnlijk de meest natuurlijke indruk tot nu toe van wat de uiteindelijke gameplay gaat worden.

Let vooral op het vrijwel ontbreken van geluid als Isaac ergens zonder atmosfeer is, en de sonische klappen van zijn geweer alleen nog door het ruimtepak aan zijn oren doorgegeven kan worden.

Ook zien we bijna aan het einde van de video dat isaac iets met zijn linkerhand doet waardoor een monster hulpeloos in mid air blijft hangen. Het heeft iets weg van de "singularity" power uit Mass Effect.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?