Flinke slachting in nieuwe Dead Space trailer

Geplaatst: 17 september 2008 11:11
Aangepast: 8 juni 2018 11:08
-

Na gisteren een rustige demonstratie van een drietal wapens te hebben gehad, zit er dit keer iemand met meer moordlust achter de controller. Dit is waarschijnlijk de meest natuurlijke indruk tot nu toe van wat de uiteindelijke gameplay gaat worden.

Let vooral op het vrijwel ontbreken van geluid als Isaac ergens zonder atmosfeer is, en de sonische klappen van zijn geweer alleen nog door het ruimtepak aan zijn oren doorgegeven kan worden.

Ook zien we bijna aan het einde van de video dat isaac iets met zijn linkerhand doet waardoor een monster hulpeloos in mid air blijft hangen. Het heeft iets weg van de "singularity" power uit Mass Effect.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space

Ontwikkelaar:

EA RS Studio

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

23 oktober 2008

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer