Gamen op Center Parcs

Center Parcs en PlayStation gaan samenwerken om nieuwe recreatieve vormen toe te voegen aan de parken. Dat komt er in het kort op neer dat je op de parken van Center Parcs vanaf nu kunt gaan gamen in je eigen vakantiehuisje. De luxe huisjes van elk park krijgen namelijk standaard een PlayStation 3 in de woonkamer, waarmee je dus zelfs op je vakantie kunt blijven gamen.

Ook komen er op de parken gamecorners en PlayStation events op de parken, waar kinderen het tegen elkaar op kunnen nemen in competities van populaire games, zoals SingStar en FIFA. Snel je dus naar Center Parcs voor je volgende vakantie, dan weet je zeker dat je ook op je vakantie door kunt blijven gamen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?