Gameplay: Dit is de Lorenzini Arcade in Lies of P

Geplaatst:

Er is een nieuwe gameplayvideo uitgebracht voor Lies of P. De video toont een deel uit het Lorenzini Arcade-level.

Lies of P werd aangekondigd tijdens gamescom vorig jaar. In deze soulslike speel je als Pinokkio die je moet helpen om zijn droom om mens te worden waar te maken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de Belle Époque wereld van Lies of P is gevuld met de nodige monsters die je moet verslaan. Dat is in de gameplayvideo van Lorenzini Arcade duidelijk te zien. Daar komt Pinokkio gedurende de acht minuten de nodige monsters tegen. Volgens ontwikkelaar Neowiz Games is de speelhal gevuld met monsters, duisternis en bosses. Mocht je denken waarom je hier in hemelsnaam naartoe moet gaan? Je kan er ook nieuwe wapens en legions arms vinden om Pinokkio sterker te maken. De gameplayvideo is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Lies of P verschijnt 19 september op de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4/5. Lees hier Brams Lies of P preview.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Series

-

Uitgever

NEOWIZ

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 september 2023

Ontwikkelaar

NEOWIZ

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord