Gameplay: House Flipper 2 trailer toont grote veranderingen

Geplaatst:

De nieuwe trailer van House Flipper 2 zit vol met de eerste gameplaybeelden van de game. Hierin zijn vooral de veranderingen vergeleken met House Flipper te zien.

House Flipper 2 werd uit het niets aangekondigd, maar kreeg niet meer dan een korte teaser. Met de nieuwe gameplaytrailer krijgen we niet alleen de eerste beelden te zien, maar ook de grote veranderingen. House Flipper 2 is een stuk realistischer dan het eerste deel en geeft je meer vrijheid. Je kunt nu eenvoudig de kleur van een object kopiëren om vervolgens de bank om te toveren in dezelfde kleur. Daarnaast is er te zien dat het schuren van meubels onderdeel is van de game. Wees niet bang. Schoonmaken, de ramen wassen en schilderen keren ook weer terug, alleen werkt het net eventjes wat anders. Je kunt de volledige trailer hieronder bekijken en dan zie je direct een aantal decoraties en meubels die je kunt aanschaffen voor de huizen.

Daarbij is er bekendgemaakt dat de game een sandbox modus heeft waarin je zelf een huis kunt bouwen. Met daarnaast nog de campagne, waarin je de huizen in het dorp Pinnacove renoveert en de persoonlijke verhalen te horen krijgt.

House Flipper 2 verschijnt in 2023 voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot House Flipper 2

Series

-

Uitgever

Frozen District

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 december 2023

Ontwikkelaar

Frozen Way

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord