House Flipper 2

  • Ontwikkelaar Frozen Way
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Simulatie , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: House Flipper 2 aangekondigd

Frozen District heeft uit het niets even het vervolg op House Flipper aangekondigd. De korte trailer die werd gedeeld moet alvast een voorproefje geven.

House Flipper kwam in 2018 uit en heeft sindsdien een lading aan uitbreidingen en gratis updates gekregen. Nu ze bezig zijn met de laatste twee uitbreidingen kwam ook het nieuws naar buiten dat House Flipper 2 volgend jaar moet gaan verschijnen. Veel is er nog niet bekend over de game, maar de trailer toont een realistischer setting dan het eerste deel. Het plan van de ontwikkelaars is dan ook om House Flipper 2 naar een hoger niveau te tillen en elementen toe te voegen die niet mogelijk zijn in het eerste deel. Zo wordt er al gehint dat het mogelijk gaat worden om huizen te bouwen en niet alleen te renoveren.

House Flipper 2 staat gepland voor 2023. Voordat de game uitkomt kunnen fans nog aan de slag met de twee aankomende uitbreidingen voor het eerste deel.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?