Games verbranden

De pastoor van een baptistenkerk in Virginia plant een rituele verbranding van games en cd's met een gewelddadige content. Pastoor Richard Patrick denkt zelf dat het virtueel vermoorden van mensen een normale bezigheid wordt van verveelde kinderen. Ook gelooft hij dat veel misdaden in zijn buurt de schuld zijn van geweld in de media.

Veel andere kerken in Amerika gebruiken videogames om tot de jeugd door te dringen en organiseren zelfs videogame-avonden. Maar de 42-jarige pastoor denkt er anders over. En daarom organiseert hij een bijeenkomst waarin kinderen en ouders cd's en videogames kunnen komen verbranden waarvan zij denken dat het een destructief effect heeft op de geestelijke toestand van kinderen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?