Gave titels op aankomende E3

De speciale site rondom de E3 geeft ons al enkele primeurs van nieuwe titels die we op deze aankomende gamesbeurs kunnen gaan checken.

Nintendo neemt Kid Icarus mee voor de Wii, Valve laats ons Half Life 2: Episode 3 zien, ontwikkelaar Remedy is met nieuwe beelden van Alan Wake aanwezig en Doom 4 krijgt zijn primeur op de E3.

Misschien komt Duke Nukem ook nog een biertje drinken in Los Angeles, maar dat we we pas als het 14 juli is...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?