Gears of War 2 wordt 9 november gereleasd?

Geplaatst: 10 juli 2008 00:46
Aangepast: 31 mei 2018 15:39
-

Op de officiële website van Gears of War 2 heeft Microsoft Game Studios de boel geüpdate met een speciale intropagina. Op deze pagina zien we een COG met een paar metalen dogtags in de handen. Op het eerste gezicht onschuldig, maar blijkt nu op de dogtags de code '033-116-117-126-071' te lezen zijn. Ook bevat de bestandsnaam dezelfde code.

Als je de code afleest in een ASCII-tabel ( meer lezen over ASCII kan hier. ) dan krijg je de letters 'ESC NOV 9' wat kan worden geïnterpreteerd als Escape november 9. Krijgen wij nu een subtiele hit van Mircrosoft Game Studios en is dit dan toch de releasedatum, of houden zij ons voor de gek.

Houd Gameliner.nl in de gaten voor het laatste nieuws over GoW 2

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears of War 2

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

7 november 2008

Xbox 360

Lees meer