Geef Cliff Bleszinski geen DualShock3

Cliff Bleszinski geeft de laatste tijd nogal veel interviews. Zo heeft hij gezegd dat er absoluut geen PC-versie komt van Gears of War 2. Een andere interviewer was benieuwd of Gears of War 2 of een andere game van de hand van Cliff naar de PlayStation 3 zal komen. Dit gaf hij als antwoord:

I don't really work on PS3 - I HATE the fucking controller. I can't stand the PS3 controller man! I love the Blu-ray player, I think there are some great games for PS3; I think Metal Gear's great, Heavenly Sword was great, but right now I will always work on Xbox with Gears.

We weten nu in ieder geval wat we hem niet voor zijn verjaardag moeten geven. Klik hier om het volledige interview te lezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?