Geen motion control voor Banjo Kazooie 3

Banjo Kazooie 3 komt als het goed is dit jaar uit. Het is het verwachte deel van de andere delen van Banja Kazooie, die we allebei op de Nintendo 64 hebben kunnen spelen. Volgens Rare komt er geen motion control in Banjo Kazooie 3.

In een interview werd gezegd:

While we are usually loathe to comment on rumour and speculation, this is a red herring. The game does not feature motion control. It's good enough as it is, to be honest.

Dit werd gezegd naar aanleiding van een gerucht op het internet. Een Rare-medewerker zei in een eerder interview:

You twist the controller around and it'll move different things in the game.

Het bleek dat hij het had over de linker thumbstick die je naar links moest doen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?