Geen serial codes bij NBA 2K9

Gamers die gisteren in de VS de game NBA 2K9 dachten te gaan spelen, kwamen bedrogen uit. Er zat bij sommige pc-versies namelijk geen activeringscode bijgesloten. Aangezien je die wel nodig hebt om de game te kunnen spelen, leek het erop dat deze gamers nog wel even moesten wachten voordat ze aan de slag konden met basketballen.

Gelukkig kwam 2K Games dezelfde dag nog met een patch voor de game, die er voor zorgde dat de spellen geen code meer nodig hadden om te kunnen spelen. Dus kon iedereen toch beginnen met de nieuwe basketbal game. Eind goed, al goed!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?