Gerucht: Free-to-play game Rumbleverse gaat op zwart

Geplaatst:
Aangepast: 30 januari 2023 19:50

Als je nog de free-to-play game Rumbleverse wil spelen, dan moet je er als de kippen bij zijn. Volgens leaker Tom Henderson wordt eind februari de stekker uit de online-only game getrokken.

Epic Games bracht op 11 augustus 2022 Rumbleverse uit, maar als we erkend leaker Tom Henderson mogen geloven is de game geen lang leven beschoren. Op Twitter plaatst hij dat de game eind februari offline wordt gehaald. Dat betekent dat de game tegen die tijd iets langer dan een half jaar beschikbaar is geweest. Of dit echt het geval is, is nog even afwachten. Vanuit Epic Games zijn er nog geen officiële berichten naar buiten gebracht dat Rumbleverse het loodje gaat leggen. Henderson zegt dat het officiële bericht niet lang meer op zich zal laten wachten en dat de free-to-play game mogelijk op zeer korte termijn al uit digitale stores wordt gehaald.

Een zekerheidje is het dus nog niet, maar mogelijk stopt het Rumbleverse avontuur per eind februari.

Bron: Tom Henderson
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord