Gerucht: Free-to-play game Rumbleverse gaat op zwart

Als je nog de free-to-play game Rumbleverse wil spelen, dan moet je er als de kippen bij zijn. Volgens leaker Tom Henderson wordt eind februari de stekker uit de online-only game getrokken.

Epic Games bracht op 11 augustus 2022 Rumbleverse uit, maar als we erkend leaker Tom Henderson mogen geloven is de game geen lang leven beschoren. Op Twitter plaatst hij dat de game eind februari offline wordt gehaald. Dat betekent dat de game tegen die tijd iets langer dan een half jaar beschikbaar is geweest. Of dit echt het geval is, is nog even afwachten. Vanuit Epic Games zijn er nog geen officiële berichten naar buiten gebracht dat Rumbleverse het loodje gaat leggen. Henderson zegt dat het officiële bericht niet lang meer op zich zal laten wachten en dat de free-to-play game mogelijk op zeer korte termijn al uit digitale stores wordt gehaald.

Een zekerheidje is het dus nog niet, maar mogelijk stopt het Rumbleverse avontuur per eind februari.

BRON Tom Henderson

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?