Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Halo Infinite Tactical Ops event komt in februari

Dataminers hebben mogelijk een Tactical Ops evenement voor Halo Infinite ontdekt. Het event moet in het begin van het komende jaar plaats gaan vinden en brengt nieuwe rewards met zich mee.

Het bericht is afkomstig van leaker en dataminer FireMonkey. Hij claimt dat 343 Industries in februari een evenement in de planning heeft staan dat Tactical Ops heet. Het is de bedoeling dat je rewards kunt vrijspelen zoals een nieuwe pose, een nieuwe helm, een nieuwe nameplate achtergrond, een attachtment voor je helm en extra experience. Die extra experience komt goed van pas. Er is wat kritiek over de progressie in de multiplayer. Dit heeft zelfs voor aanpassingen aan de Battle Pass van Halo Infinite gezorgd. Momenteel is het Fracture: Tenrai evenement in Halo Infinite live. Met dit evenement maak je van je Spartan een echte Samurai waarmee je uiteindelijk de Yoroi Armor Core set kunt krijgen.

De multiplayer beta van Halo Infinite is al speelbaar op pc en Xbox Series X|S. De game lanceert officieel op 8 december.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?