Gerucht: Knights of the Old Republic Remake wordt uitgesteld

Geplaatst:

De game Star Wars: Knights of the Old Republic Remake is mogelijk voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dat beweert game-journalist Jason Schreier.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake werd vorig jaar onthuld tijdens een PlayStation Showcase. De game is een remake van Star Wars: Knights of the Old Republic uit 2003. Fans waren zeer enthousiast dat er een remake uitkomt voor de klassieke Star Wars-game, alleen nu lijkt het erop dat de ontwikkeling van de remake voor onbepaalde tijd is gepauzeerd. Volgens Jason Schreier is dit de nasleep van het ontslag van director Brad Prince and art director Jason Minor van ontwikkelaar Aspyr. Dit omdat de interne demo van de Knights of the Old Republic-remake niet aan de verwachtingen voldeed. Vanwege de mogelijk tegenvallende kwaliteit heeft het hoofd van Aspyr besloten om de ontwikkeling van Star Wars: Knights of the Old Republic Remake voor onbepaalde tijd uit te stellen.

Nieuwe Knights of the old Republic

Aspyr heeft zelf nog niets officieel aangekondigd dus lees dit bericht met een korrel zout.

Bron: Bloomberg

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord