Gerucht: Next-gen versie van Minecraft komt eraan

Geplaatst:
Aangepast: 5 september 2023 18:32

Van de Trails Tales Update van Minecraft naar een mogelijke next-gen versie. Minecraft doet het nog steeds erg goed en ESRB heeft wat nieuws voor ons. Er wordt namelijk gesproken over Minecraft op de Xbox Series.

Minecraft is populair op de Nintendo Switch, maar de Xbox-spelers kunnen binnenkort een next-gen versie verwachten. Het is de tweede keer dat er een leeftijdsclassificatie verschijnt van Minecraft op de Xbox Series, die op het internet al wordt aangeduid als Minecraft Enchanced. Dit keer zorgt ESRB voor de opleving van deze aankomende Minecraft versie. Hoewel de site gewoon een algemene samenvatting van Minecraft geeft, staat daar wel dergelijk de Xbox Series onder. Wanneer je besluit om verder te klikken om Minecraft aan te schaffen via de aangeboden sites, dan kom je terecht op het algemene zoekwoord van Minecraft. Hoewel de game ook goed scoort op de PlayStation-consoles, zit het er naar uit dat die nog geen next-gen versie krijgen.

Er is officieel nog niet bevestigd of het gaat om een upgrade of een next-gen versie. Binnenkort horen we vast meer.

Bron: ESRB

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 mei 2012

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord