Gerucht: Nieuwe Mario Kart 8 dlc-tracks komen volgende week uit

Geplaatst: 13 juli 2022 12:15

Mogelijk komen volgende week de nieuwe dlc-tracks uit van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course-uitbreidingspas. Dat is als we een advertentie in een Japanse supermarkt moeten geloven.

De eerste tracks van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass kwam in maart uit op de Nintendo Switch. Nu wachten fans om met de tweede golf dlc-tracks aan de slag te kunnen. Nu zag Twitter-gebruiker PushDustIn bij zijn 7-11, een Japanse supermarkt, de advertentie van de Mario Kart dlc hangen. Daarop staat dat deze advertentie tot 17 juli mag blijven hangen. Nu speculeren fans dat mogelijk in de week van 18 juli de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe dlc-tracks uitkomen. De tweet met de advertentie is hieronder te bekijken.

Nintendo heeft zelf nog niets officieel aangekondigd dus lees dit bericht met een korrel zout. Lees hier onze review van Mario Kart 8 Deluxe over de basegame.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe - Circuit-uitbreidingspas

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord